• Gezellig Uitgaan Gezellig Uitgaan
 • Sfeer proeven Sfeer proeven
 • Ons eetgedeelte

  Binnen hebben we een klein eetgedeelte waar u gezellig een hapje en drankje kan doen. Zie ook onze kombuis en arrangementen.

   

   

 • Gezelligheid troef

  Bijpraten aan de bar onder het genot van een hapje en een drankje, een potje biljarten, darten, karaoke of sportwedstrijden bekijken. Het kan allemaal in Het Haventje van Urk.

   

 • De omgeving

  Rondom ons Grand cafe zijn er leuke bezienswaardigheden en activiteiten. Zie bovenste menu voor meer informatie.

   

Onze kombuis

Speciaal voor de stoere zeepiraat hebben wij zomers een leuke kaart met keuze uit verschillende verse vis en vlees plate-gerechten, salades en lekkere broodjes. Ook aan de kleine piraatjes is gedacht.

 

’s Winters hebben we een kleine kaart maar kan er op afspraak een mooi arrangement voor U samengesteld worden, denk hierbij aan een uitgebreid diner, eet, lunch of ontbijtbuffet, bedrijfsborrel, high tea of kleine partijen, overigens kan dit zomers ook natuurlijk. Kortom er zijn vele mogelijkheden, neem als U vragen hierover hebt vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers staan U graag te woord.

 

 

Speciaal Aanbevolen

Voor groepen vanaf 6 personen kunnen een we een 5 gangen dinér aanbieden, met als hoofdgerecht 3 soorten vis of vlees of een combinatie hiervan, inclusief drinken tijdens het dinér (ca. 2,5 uur) voor 42,50 p.p.

 

Bekijk hier onze menukaart.

Bekijk hier onze lunchkaart.